Asiakaskokemukset

Kotikonnuntie

Projektimme kohteena oli Kotikonnuntie Itä-Helsingissä, missä olimme uudistamassa taloyhtiön vedenmittausjärjestelmää, jonka alkuperäiset mittarit eivät toimineet luotettavasti. Lähtökohtana oli tarjota taloyhtiölle eri vaihtoehtoja mittausjärjestelmän uudistamiseksi, minkä jälkeen Vesimittaustekniikka toteutti asennuksen sovitulla tavalla ja aikataulun mukaisesti. Projekti sai erittäin positiivista palautetta isännöitsijältä, joka kehui mutkatonta prosessia, budjetin ja aikataulun noudattamista sekä joustavaa ja kustannustehokasta ratkaisua töiden aikana paljastuneisiin rakenteellisiin yllätyksiin. Koko projektin läpiviennissä korostui erinomainen yhteistyö sekä asiakkaan että isännöinnin kanssa.

Lähtökohta

Taloyhtiössä oli tehty kuusi vuotta sitten putkiremontti, jolloin asennettiin mittarit, mutta vedenmittausjärjestelmää ei saatu toimimaan luotettavasti. Mittareiden tarkastuksen yhteydessä havaittiin, että noin puolet mittareista oli epäkunnossa, eivätkä antaneet kulutuslukemia.

Vesimittaustekniikka selvitti taloyhtiölle eri vaihtoehtoja järjestelmän uudistamiseksi, missä yhteydessä tehtiin laskelmat vuotuisista käyttökustannuksista.

Mitä teimme?

Taloyhtiö teki Vesimittaustekniikan vertailun pohjalta päätöksen vedenmittausjärjestelmän valinnasta. Vesimittaustekniikka toteutti järjestelmän asennuksen asiakkaan kanssa sovitulla tavalla ja aikataulun mukaisesti.

”Kohteessamme Kotikonnuntiellä Itä-Helsingissä hommat Vesimittaustekniikka Oy:n ja Tapio Raskin kanssa sujuivat mutkattomasti aina tarkastuskartoituksista vesimittarien vaihtoon asti. Tapio esitteli taloyhtiön hallitukselle useamman ratkaisuvaihtoehdon, joiden hyvät ja huonot puolet käytiin yksityiskohtaisesti läpi. Tämä helpotti päätöksentekoa. Urakka pysyi budjetissa, työt kulkivat aikataulussa ja sovitun mukaisesti, ja kohteessa töiden aikana paljastuneet rakenteelliset yllätykset ratkaistiin joustavasti ja kustannustehokkaasti. Tilaaja oli tyytyväinen ja yhteistyö toimi myös isännöinnin näkökulmasta jouhevasti.”
Antti Härmä, isännöitsijä, Kontulan Huolto Oy

Lisää asiakaskokemuksia

Laajasuontien taloyhtiössä suoritimme putkiremontin 2-vuotistakuutarkastuksen yhteydessä vesimittareiden testauksen varmistaaksemme mittausjärjestelmän toimivuuden ennen kulutuspohjaiseen veden laskutukseen siirtymistä.
Projektimme kohteena oli Kotikonnuntie Itä-Helsingissä, missä olimme uudistamassa taloyhtiön vedenmittausjärjestelmää, jonka alkuperäiset mittarit eivät toimineet luotettavasti.